Egy olyan receptet hoztunk, amit nem feltétlen kell követni… Hogy mennyi csirkét használsz, vagy hogy azt paradicsommal esetleg gombával kombinálod-e, az rajtad múlik. Ugyanígy a menyiségeket is szabd a saját ízlésedhez. Akárhány édesburgonyát dobj is be a sütőbe, válassz bármilyen tölteléket a KOKO natúr kókuszghurttal csak jó sülhet ki belőle!


Hozzávalók:
  • pár nagyobb édesburgonya
  • paradicsom és/vagy spenót
  • csirkemell a töltelékhez
  • KOKO natúr kókuszghurt
  • parmezán

Elkészítés:

Az édesburgonyát 180 fokon 40 percig sütjük. Érdemes nagyobb darabokat választani, hogy a töltelékünk kényelmesen beleférjen, hámozni nem kell.
Közben a csirkét apró kockákra vágjuk, olajon hagymával megsütjük a vége felé hozzáadva a paradicsomot vagy spenótot, vagy ha szeretjük a kombinációjukat akkor mindkettőt.
A sütőből kivett édesburgonyába betöltjük a csirkés tölteléket – vagy kikanalazva keveset a közepéről, vagy csak lenyomva a puha belső részt, ez a töltelékünktől is függhet. A tetejére natúr kókuszjoghurtot és parmezánt teszünk, majd 200 fokra még 10 perce visszatesszük hogy minden jól összesüljön.

Megosztás
Go top