Készítsd el otthon a karácsonyi időszak kávékülönlegességét, a mézeskalács ízű lattét növényi alapon! Gyors, egyszerű, tökéletes kiegészítője a hideg téli estéknek.
Hozzávalók:
- 1,5 tk őrölt gyömbér
- fél tk fahéj
- negyed tk őrölt szerecsendió
- 2 ek barna cukor (mennyisége ízlés szerint változhat)
- fél tk vanília kivonat
- 600 ml Alpro Barista zabital
- 2 adag forró eszpresszó (opcionális)
Elkészítés
Habosíts fel 600 ml Alpro Barista Zabitalt, akár melegen, akár hidegen. Önts hozzá 2 adag friss és forró eszpresszót, majd ízesítsd a mézeskalács fűszereivel – gyömbér, fahéj, szerecsendió, vaníliakivonat. Nem is kell más, hogy igazi ünnepi hangulatba kerülj!