Készítsd el otthon a karácsonyi időszak kávékülönlegességét, a mézeskalács ízű lattét növényi alapon! Gyors, egyszerű, tökéletes kiegészítője a hideg téli estéknek.


Hozzávalók:
  • 1,5 tk őrölt gyömbér
  • fél tk fahéj
  • negyed tk őrölt szerecsendió
  • 2 ek barna cukor (mennyisége ízlés szerint változhat)
  • fél tk vanília kivonat
  • 600 ml Alpro Barista zabital
  • 2 adag forró eszpresszó (opcionális)
Elkészítés

Habosíts fel 600 ml Alpro Barista Zabitalt, akár melegen, akár hidegen. Önts hozzá 2 adag friss és forró eszpresszót, majd ízesítsd a mézeskalács fűszereivel – gyömbér, fahéj, szerecsendió, vaníliakivonat. Nem is kell más, hogy igazi ünnepi hangulatba kerülj!

Megosztás
Go top