Annyira könnyű és habos, hogy egyszerűen megőrülsz ezért a palacsintáért. Egyszerű, de mégis nagyszerű, gyors reggeli a rohanós napokra.


Hozzávalók:
    • 3 db banán
    • 300 ml Alpro mandulaital
    • 4 evőkanál agavészirup
    • 2 evőkanál napraforgóolaj
    • 200 g tönkölybúzaliszt
    • 1 evőkanál sütőpor
    • ½ evőkanál fahéj
    • 1 teáskanál
    • Extra gyümölcs a tálaláshoz

Elkészítés:
  1. Készítsd el a tésztát. Pépesítsd az egyik banánt egy nagyobb tálban, majd add hozzá az Alpro mandulaitalt, az agavészirupot és a napraforgóolajat, és keverd amíg homogén masszát nem kapsz.
  2. Egy másik tálban szitáld össze az összes száraz hozzávalót, majd borítsd bele az Alpro mandulaitalos keverékbe, és keverd jól össze.
  3. Vágd a maradék 2 banánt 12 szeletre.
  4. Melegíts fel egy enyhén kiolajozott serpenyőt közepes lángon, és az első 3 banánszeletet kb. 30 másodpercig enyhén pirítsd meg.
  5. Önts 2-3 evőkanálnyi tésztát a banánra, és süsd 1-2 percig, amíg a palacsintatészta megszilárdul, és buborékok jelennek meg a tetején. Fordítsd meg a kis palacsintát az alatta lévő banánszeletekkel együtt, és süsd a másik oldalát is egy percig.
  6. Ismételd ezt addig, amíg az összes tészta és banánszelet el nem fogy. Tálald forrón kedvenc gyümölcseiddel. Elképesztően finom!
Megosztás
Go top