Nyugati téri üzletünk megszűnik, de…
…újabb helyszínen találkozhatunk!

Nyugati téri üzletünk május 27-én, szombaton bezárja kapuit. Óriási öröm volt számunkra az elmúlt közel 7 év, ami nélküled nem lehetett volna ilyen szép.
Ahogy a mondás is tartja, ahol egy ajtó bezárul, ott mindig kinyílik egy másik. Ez nálunk sincs másképp, sőt!

Sok szeretettel várunk ezentúl az alábbi üzleteinkben:

Diéta Life Market Pannónia utca

1133 Budapest, Pannónia u. 77.

Diéta Life Market Hűvösvölgyi út

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 32.

mediline_extra_logo_hosszu
MediLine Extra

1139 Budapest, Váci út 91/a

Pannónia utcai üzletünk csak pár perc sétára található, ahol folyamatosan bővülő árukészlettel találkozhatsz. Ha mégis a metró vonalán maradnál, akkor erre is van egy tökéletes megoldásunk.  Nagytestvérünk, a MediLine Extra, a Forgách utcai metrómegállónál óriási választékkal és a legújabb mentes termékkel áll rendelkezésedre, hétfőtől szombatig. Ráadásul, törzsvásárlói kártyád itt is érvényes! Ha Budán jársz, akkor pedig ugorj be Hűvösvölgyi úti üzletünkbe, és szerezd be ott kedvenc mentes termékeidet!

Nyugati téri üzletünket veled szeretnénk elbúcsúztatni, és egyúttal szeretnénk megköszönni a hűséged, ezért készletkisöprő akcióinkon túl, egyedi kuponnal is készülünk neked.

A készletkisöprés pontos részleteiről, illetve a meglepetés kuponokról következő hírlevelünkben küldünk értesítést. Figyeld postaládádat, illetve Facebook oldalunkat, hogy le ne maradj!

Go top