Mindenki szereti a csokitortát és nálunk ez a növényi alapú verzió a nyerő! Próbáld ki az alábbi receptet és tedd szebbé mindenkinek a napját egy szelet csokis finomsággal!


Hozzávalók:
  • 260 g önkelesztő liszt
  • 40 g kókuszreszelék
  • 50 g Kókuszvirág cukor
  • 70 g kakaópor
  • ½ teáskanál sütőpor
  • 250 ml Alpro Cukormentes Mandulaital
  • 2 tojás, fehérje és sárgája szétválasztva
A díszítéshez:
  • 2 teáskanál kókuszreszelék
  • 50 g friss málna

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra és vajazz ki egy tortaformát. Az összes száraz hozzávalót tedd egy nagy tálba, majd keverd össze jól. Add hozzá a tojássárgáját és az Alpro Cukormentes Mandulaitalt, keverd addig, amíg tészta állagú nem lesz. Egy külön tálban verd keményre a tojásfehérjét, majd forgasd bele a tésztába óvatosan. Öntsd a tortaformába, süsd 30-35 percig. Vedd ki a sütőből, szórd meg kókuszreszelékkel, a friss málnával és nézd a mosolyra derülő arcokat, amikor megkóstolják!

Megosztás
Go top