Édes meglepetésként, vagy gyors nassolnivalóként is imádjuk ezt a bonbont. A készítésénél ráadásul bátran szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat, és minden alkalommal azzal dobhatjuk fel a receptet, amit épp megkívánunk.


Hozzávalók:
  • 40 g kókusztejpor
  • 1 ek por alapú eritrit
  • 15 g TrendaVit kókuszzsír
  • 40 g kakaóvaj
  • 1-1 szem törökmogyoró
  • Szilikonos bonbon forma

Elkészítés:

A kakaóvajat és a kókuszzsírt vízgőz felett felolvasztjuk, közben kimérjük a további hozzávalókat. A kókusztejport a masszával csomómentesre elkeverjük, ehhez hozzáadjuk a por alapú eritritet. Ezután formába öntjük, közepébe 1 törökmogyorót (helyettesíthető levendulával, mandulával, kávébabbal, aszalvánnyal) helyezünk. Hűtőben 15 perc alatt megszilárdul, szobahőmérsékleten sem olvad meg.

Megosztás
Go top