…hogy megkoronázd a karácsonyi étkezést!
Gyakran okoz fejtörést a háziasszonyok számára, hogy milyen egyszerűen nagyszerű desszertet készítsenek a nagy ünnepi lakoma utánra azoknak, akik számára a tejtermékek használata bármely okból kerülendő az édességek elkészítése során. Az Alpro habkészítéshez javasolt szójakészítményéből és UHT szójadesszertjeinek bármelyikéből ízletes és könnyen elkészíthető pohárkrémet lehet az asztalra varázsolni, amely mindenki számára „felrakhatja a csúcsdíszt a karácsonyfára”.
Hozzávalók:
- 1 db (250 ml) Alpro szójakészítmény habkészítéshez
- 125 g ördögien sötét Csokoládéízű szójadesszert vagy istenien bársonyos Vaníliaízű szójadesszert vagy édes Karamellás szójadesszert
- ízlés szerint bármilyen gyümölcs vagy fűszer a pohárkrém tetejére
Elkészítés:
A kis poharakba rétegesen kanalazz bele egy ujjnyi szójadesszertet, majd 1 réteg előzetesen habbá vert Alpro Szójakészítményt. Folytasd ezt addig, amíg tele nem lesz a pohár! Szórd meg a tetejét általad preferált feltéttel (például, ha a csokoládéízű desszertverziót választod, akkor némi fahéj csodát tehet!)
Jó étvágyat kívánunk!