Kikészít a kánikula? Hűtsd le magad egy Alpro Gluténmentes Barista Zabitallal készült jegeskávéval, és ugorj fejest egy mennyei ízkavalkádba!
A lágy, krémes ízű zabot mintha a kávéhoz találták volna ki! És ha még gluténmentes is, az már csak hab a tortán (kávén)! Ez a finom zabalapú növényi ital gőzölhető, habosítható, és ráadásul hozzáadott cukrot sem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat.
Hozzávalók:
- 130 ml Alpro Gluténmentes Barista Zabital
- 1 dupla presszókávé
- jégkockák
- ízlés szerint fűszerek (fahéj, gyömbér, szegfűszeg, szerecsendió), szirup
- édesítő vagy cukor (szintén ízlés szerint)
Elkészítés:
Tölts félig egy poharat jégkockákkal! Öntsd bele az Alpro Gluténmentes Barista Zabitalt és 1-2 teáskanál szirupot! Készítsd el a kávét, és amíg forró, tegyél bele fűszereket és cukrot/édesítőt, ha szeretnél. Öntsd hozzá a kávét a jeges növényi italhoz!
Alaposan keverd el és szervírozd!