A tökéletes palacsintatészta, maximálisan növényi alapon, kedvenc Alpro This Is Not M!lk zabitalunkkal!


Hozzávalók (10-15 palacsintához):
  • 3 db alma
  • 200 g tönkölybúzaliszt
  • 1 ek sütőpor
  • ½ ek fahéj
  • 1 tk
  • 300 ml Alpro This Is Not M!lk zabital
  • 2 ek olívaolaj
  • juharszirup
Elkészítés:

Reszelj le kettő almát kézi reszelő segítségével, a harmadikat pedig vágd fel vékony szeletekre.

Szitáld át a száraz összetevőket egy nagy tálba, majd add hozzá az Alpro This Is Not M!lk zabitalt, az olívaolajat és a reszelt almát is. Alaposan keverd őket össze.

Melegíts elő egy finoman kiolajozott serpenyőt közepes lángon. Miután kellően felmelegedett, tegyél körülbelül kettő evőkanál palacsintatésztát a serpenyőbe, és helyezz a tészta tetejére egy almaszeletet. Süsd 1-2 percig, amíg apró buborékok jelennek meg a tetején. Forgasd meg a palacsintákat és süsd a másik oldalukat is nagyjából egy percig.

Melegen tálald, tetszés szerint juharsziruppal vagy akár friss almaszeletekkel.

Megosztás
Go top